Interieur fotografie

U wilt uw woning op de markt zetten en het een echte eye catcher laten worden op websites als bijvoorbeeld Funda? Een professionele woningfotograaf inschakelen is de volgende logische stap om uw huis te verkopen.

Gezien de huidige markt is het belangrijk om op te vallen tussen de menigte en uitnodigende foto's zorgen niet alleen voor meer views maar ook voor meer bezichtigingen. Meer bezichtigingen zullen resulteren in meer biedingen waardoor de uiteindelijke verkoopprijs stijgt in potentie!

Mede daarom zien steeds meer huiseigenaren in dat de fotografie van groot belang is bij de verkoop van hun woning. Een goede eerste indruk kan je immers maar 1x achterlaten.

 

Hoe?

We plannen zo snel als mogelijk overdag een shoot bij de woning in kwestie welke ongeveer een uur in beslag zal nemen.

Zorg voor een opgeruimde woning en gezeemde ramen.  Zelfs als het bewolkt mocht zijn de bewuste dag is dit geen enkel probleem. Ik werk met natuurlijk licht zonder flits omdat dit de sfeer vaak flets en sfeerloos zal weergeven. Foto's moet in het oog springen en mogen naar mijn visie wel iets extra's hebben maar moeten wel dicht bij de werkelijkheid blijven.

 

Ook is het mogelijk breedbeeld / panorama foto's te creëren om de kijker een goed inzicht te geven in bijvoorbeeld de tuin. 

 

Prijzen

Basis 20 foto's (appartement/tussenwoning)
€ 149,- 

Uitgebreid 30 foto's (vrijstaande woning / villa)
€ 199,- 

 

Prijzen zijn inclusief btw, exclusief €0,25,- per gemaakte kilometer vanaf Den Bosch gerekend

De beelden worden binnen 3 dagen geleverd in hoge resolutie via WeTransfer.