Over mij

Ik, 35 jaar en gevestigd in Den Bosch, ben in 2018 gestart door het voorzetje “je moet hier meer mee gaan doen joh” te volgen en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in Maarten de Bruin Fotografie.

 

Vanaf jongs af aan bezig geweest met camera's, foto's en media, maar alles op hobby basis. Dit is vanaf 2018 in een stroomversnelling geraakt en wat begon met een Instagram en Facebook pagina is dit uitgegroeid tot aan deze website en uiteraard mijn officiële KVK inschrijving.

 

Via het leveren van partypic’s voor kleine (besloten) feesten ben ik bij Partyflock terecht gekomen. Voor dit online platform heb ik in mijn begin fase een behoorlijk aantal vlieguren op feesten, festivals en grote evenementen gemaakt.  Ook concerten zijn bekend terrein. Namen als Dropkick Murphy's, de Staat, Scooter en Heideroosjes zijn terug te vinden in mijn portfolio. Of ik alleen events doe? Zeker niet! Ik hou van fotografie in zijn breedste vorm. Van modellen, love shoots, product fotografie , auto's of motoren tot bedrijfsfeesten en bruiloften. Dus als je denkt een uitdaging voor mij te hebben? Bring it on! 

 

Ondertussen heb ik een kleurrijke, misschien best heftige, maar herkenbare stijl van fotograferen en bewerken ontwikkeld.  Dit is de basis voor eigenlijk al mijn werk. Uiteraard probeer ik (eventueel in overleg) tot het gewenste eindresultaat te komen mocht de situatie hier om vragen. 

 

Momenteel werk ik aan een studio en een studio voor product fotografie waar ik later in 2020 meer over bekend ga maken.

 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een boeking doen? Stuur een mailtje naar info@maartendebruinfotografie.nl of vul het contact formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wie weet tot snel!

Maarten de Bruin

Short recap shooting Re-style @ the Dj marathon "the harder styles"

Shooting ""Re-Style live on the Dutch waters"