Over mij

Ik, 35 jaar en gevestigd in Den Bosch, ben in 2018 gestart door het voorzetje “je moet hier meer mee gaan doen joh” te volgen en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in Maarten de Bruin Fotografie.

 

Altijd al bezig geweest met foto's, camera's en media maar op hobby basis. Dit is vanaf 2018 in een stroomversnelling geraakt van een Instagram en Facebook pagina tot onder andere deze website en uiteraard de officiële Kamer van Koophandel inschrijving.

 

Via het leveren van partypic’s voor kleine besloten feesten ben ik o.a. bij Partyflock ( www.partyflock.nl )  terecht gekomen en voor dit online event platform heb ik ondertussen een behoorlijk aantal feesten, festivals, concerten en grote evenementen als Paaspop, Airborn festival en  Fatality the Raw hardstyle festival mogen fotograferen.  Ook concerten zijn bekend terrein. Namen als Dropkick Murphy's, de Staat, Scooter en Heideroosjes zijn terug te vinden in mijn portfolio.  Met grote regelmaat voeg ik nieuwe events toe aan dit rijtje!

 

Of ik alleen partypics maak? Nee zeker niet! Ik hou van fotografie in zijn breedste vorm. Bovendien vind ik het een uitdaging de meest uiteenlopende onderwerpen juist  vast te leggen.  Zwangerschap, love shoots, modellen, auto's of motoren tot bedrijfsfeesten en bruiloften heb ik een ruime ervaring in opgebouwd so...

 

Bring it on! 

 

Heb je vragen, opmerkingen of aanvragen? Stuur een mailtje naar info@maartendebruinfotografie.nl of vul het contact formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wie weet tot snel!

Maarten de Bruin