Over mij

Ik, 36 jaar en gevestigd in Tiel, ben in 2018 gestart door het voorzetje “je moet hier meer mee gaan doen joh” te volgen is dit is uit gegroeid tot onder andere deze website en vanaf 2018 mijn officieel KvK geregistreerde bedrijf Maarten de Bruin Fotografie.

 

Vanaf jongs af aan bezig geweest met camera's, foto's en media, maar alles op hobby basis. Mijn eerste spiegelreflex camera was nog net analoog. Gewoon met rolletjes zonder de digitale luxe van vandaag. Als ik destijds dacht dat ik een goede foto te pakken had rende ik dan ook standaard naar de 1 uur service bij de plaatselijke fotograaf voor de ontwikkeling van de negatieven.

Dit is altijd een belangrijk onderdeel gebleven van mijn standaard. Ik probeer de foto's altijd zo snel mogelijk geleverd te hebben. IJzer smeden wanneer het heet is! 

 

Via het leveren van partypic’s voor kleine (besloten) feesten ben ik bij Partyflock terecht gekomen. Voor dit online platform heb ik in mijn begin fase een behoorlijk aantal vlieguren op feesten, festivals en grote evenementen gemaakt.  Ook concerten zijn bekend terrein. Namen als Dropkick Murphy's, de Staat, Scooter en Heideroosjes zijn terug te vinden in mijn portfolio. Of ik alleen events doe? Zeker niet! Ik hou van fotografie in zijn breedste vorm. Van modellen, love / couple shoots, studio werk of product fotografie , auto's of motoren tot bedrijfsfeesten en bruiloften. 

 

Ook ben ik eigenaar van mijn eigen professionele en compleet ingerichte fotostudio gevestigd in Tiel.  (voorzien van alle benodigdheden en airconditioning)

Een groot aantal voorbeelden van mijn werk hierin kan je vinden in mijn portfolio.

 

Ondertussen heb ik een kleurrijke, misschien best heftige, maar herkenbare stijl van fotograferen en bewerken ontwikkeld.  Dit is de basis voor eigenlijk al mijn werk. Uiteraard probeer ik (eventueel in overleg) tot het gewenste eindresultaat te komen mocht de situatie hier om vragen. 

Dus, denk jij een foto uitdaging voor mij te hebben of toch nog vragen? Bring it on! 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een boeking doen? Stuur een mailtje naar info@maartendebruinfotografie.nl of vul het contact formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wie weet tot snel!

Maarten de Bruin

Short recap shooting Re-style @ the Dj marathon "the harder styles"

Shooting ""Re-Style live on the Dutch waters"