Presskits

Een breed begrip maar dit soort foto's worden voornamelijk gebruikt door artiesten, DJ's ect voor posters, social meda gebruik en event flyers.

Een goede foto is je eerste kennismaking of herkenningspunt voor de gene die uiteindelijk het kaartje koopt voor het event waar jij geboekt bent. 

Het uithangbord voor jou en de organisatie dus.

Een eerste indruk kan je maar een keer maken en achterlaten dus dan wil je dat deze juist en professioneel overkomt.  

Met een degelijke presskit kan dit. Een kwalitatief juist vastgelegd beeld van je zelf  wat veelvuldig gebruikt wordt op social media en toepassingen als Facebook, Instagram, Spotify en Sound Cloud bouwt je aan je eigen branding. 

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van artiesten die je voor zijn gegaan hierin.

 

Hoe  dit in zijn werk gaat? We plannen samen een moment voor de shoot in. Dit kan 's avonds door de weeks en in de weekenden in overleg op variabele tijden.

De shoot zal ongeveer een drie kwartier a uur duren en hierin maken we samen ongeveer 100 foto's met verschillende kleding, poses en lichtopstellingen. Hierdoor heb je zelf de keuze uit verschillende soorten foto's. Deze beelden stuur ik allemaal  je dezelfde dag nog toe in een klein formaat bestand met logo. 

Hieruit maak je zelf de keuze van 5 foto's. Uiteraard help en stuur ik bij indien nodig en gewenst. (Meer dan de 5 foto's behorend bij het pakket is tegen bij betaling van €25,- per foto mogelijk)

Wanneer ik de nummers / foto's van jou keuze heb ontvangen ga ik deze professioneel bewerken voor je. De factuur ontvang je na doorgeven van je selectie.

De eindresultaten worden (na volledige betaling en uiterlijk binnen een week na doorgeven van je keuze) digitaal verstuurd in de standaard (Facebook) maat in kleur en zwart wit versies, de volledige grote bestanden voor eventueel artwork en posters. Eigenlijk 3x5 eindresultaten dus!

 

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust!