Persberichten

https://www.carillon.nl/reader/64367/1429784/bijzondere-gift-voor-het-kleindier-wandelpark-in-hedel

Persbericht in het carillon. Volledig belangeloos de foto's verzorgd betreft de aankomst van een aantal zeldzame vogels, geschonken door Rex Leenders

Recensies

Motor shoot

Vandaag een shoot gehad van de motor met Maarten. Was heel relaxed en duidelijk in zijn instructies. Resultaat mag er ook zeker wezen, zeer tevreden.

Robin Mulder

Zwangerschapsshoot

Afgelopen zondag ben ik door vriendinnen verrast met een babyshower. Het is mijn eerste kindje, dus een bijzondere dag. Maarten was op locatie aanwezig om foto's te maken van de babyshower, maar ook omdat ik een zwangerschapsshoot cadeau had gekregen!


Ik ben niet bepaald een model en voel me gauw ongemakkelijk als ik 'in the picture' sta, maar bij Maarten voelde ik me direct op mijn gemak. Hij begreep goed wat ik wilde (foto's in de natuur met romantische jurken) en gaat professioneel te werk. 

Wat ik fijn vond is dat hij duidelijke aanwijzingen geeft over waar je het beste kunt staan, welke poses je kunt aannemen en laat tussendoor ook zien wat hij geschoten heeft zodat je samen kunt bijsturen. 

De foto's kreeg ik ook al snel toegestuurd zodat ik er niet lang op hoefde te wachten . Al met al een superfijne samenwerking. Als mijn kindje straks geboren is, mag hij ook de newbornshoot doen. Zegt genoeg toch?

Portfolio shoot Loes

Vorige week een shoot gedaan met Maarten. 

Ik ben ontzetten tevreden met het resultaat.
De shoot zelf ging goed, dit kwam door de gezelligheid, de professionaliteit en de goede ideeën van Maarten. 
Hij wist goed wat ik wilde en heeft dit door middel van zijn gekozen locatie en goede advies qua houdingen goed weten vast te leggen.
Wat ik ook erg fijn vond was dat hij al de volgende dag mij een deel van de foto's stuurde.
Je bent enthousiast na een shoot en wilt ze het liefst zo snel mogelijk zien. Hij had gezegd dat het ergens eind van de week zou zijn, dus toen het de volgende dag al binnen kwam was ik super blij!! 
Ik ga zeker nog een keer met hem shooten. 

Thanks Maarten!! 

 

Love shoot

Gisteravond heeft Maarten ons op de foto gezet. We hadden dit beide nog nooit gedaan, maar met wat goede adviezen van Maarten ging het ons helemaal niet zo slecht af. Vanmorgen al gelijk bericht gekregen met het resultaat, echt super! We zijn erg blij met de foto's, bedankt Maarten!

Carli & Joost

Zwangerschapsshoot

Gisteren met Maarten onze zwangerschapsshoot gedaan. Het was voor ons beide allebei nieuw maar oh wat is het resultaat gaaf geworden!

Onwijs blij met het resultaat, nogmaals bedankt.

 

Jolijn Smout